De Jong verwacht nog transfergeweld bij PSV

25 augustus 2020, 16:55

PSV presenteerde dinsdag de eerste officiële aanwinst van het nieuwe seizoen in de persoon van Yvon Mvogo, maar er wordt op korte termijn nog meer vuurwerk verwacht in Eindhoven. Op Guus Til hoeft overigens in eerste instantie niet te worden gerekend en ook door de komst van Kevin Kampl kan een streep. Toch zullen er nog voldoende inkomende en uitgaande transfers plaatsvinden. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Til werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/371471/til-komt-in-aanmerking-voor-verhuur-psv-deed-al-eens-navraag/,_blank,gelinkt aan de Eindhovenaren], maar de voormalig middenvelder van AZ zou zelf de voorkeur hebben voor het buitenland. "Dat is wat ik hoorde van z'n zaakwaarnemer", aldus De Jong, die aangeeft dat PSV vooral voorin de posities al op orde heeft. "We kunnen spelers huren en we kunnen eventueel spelers kopen. Richting 6 oktober gaat nog genoeg gebeuren."

Voor het middenveld en achterin moet er nog zeker versterking komen. De komst van Chelsea's Marco van Ginkel heeft geen prioriteit, aldus De Jong. "Omdat hij twee jaar niet heeft gespeeld", licht hij toe. De boomlange Koreaanse verdediger Kim-Min Jae wordt al langer genoemd bij PSV, maar opnieuw blijkt dat het een moeilijk verhaal wordt.

Lees ookSchmidt hoopt snel aanwinst bekend te kunnen maken

Datzelfde geldt voor de aan PSV gelinkte Kampl. "We discussiëren op een goed en realistisch niveau. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het eventueel halen van Kevin Kampl, kunnen we allemaal vaststellen dat dat niet haalbaar is", verzekert De Jong over het (voormalig) [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/371401/psv-denkt-aan-kampl-en-wil-het-contract-van-dumfries-verlengen/,_blank,transfertarget] van de Eindhovenaren. Dat Denzel Dumfries een nieuw contract kan worden voorgeschoteld, bevestigt de technisch directeur wel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/371401/psv-denkt-aan-kampl-en-wil-het-contract-van-dumfries-verlengen/,_blank,nogmaals].

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen