Talpa wil uiterlijk vrijdag duidelijkheid over Veronica Inside

30 juli 2020, 12:49

Vrijdag (morgen) op z'n laatst moeten de heren van Veronica Inside met een oplossing komen voor de toekomst van het programma. De mannen liggen met elkaar flink overhoop, maar gaan donderdag met elkaar om tafel om tot een oplossing te komen. Talpa wil uiterlijk vrijdag duidelijkheid, maar het is twijfelachtig of die er dan ook zal liggen.

Want hoewel Johan Derksen eerder nog een kleine opening gaf voor de hervatting van het programma in reguliere vorm – dus met Wilfed Genee als presentator -, blijft hij wel bij zijn eerdere standpunt. "Om mij nog aan tafel te krijgen, moeten ze Wilfred Genee vervangen door Hélène Hendriks. Dan gaan René van der Gijp en ik er zometeen weer lachend zitten. Maar ik geloof niet dat Talpa die oplossing ziet zitten", vertelt hij tegenover De Telegraaf.

Derksen en René van der Gijp hekelen het optreden van Genee tijdens de laatste uitzending, die in het teken stond van racisme. Zijn gedrag zou volgens de heren hebben gezorgd dat het format is opgeblazen. "Mijn boosheid is weliswaar gezakt, maar mijn standpunt is niet veranderd", stelt Derksen over zijn eerdere uitspraken over Genee.

Lees ookKleine opening voor terugkeer Veronica Inside met Genee

Talpa-baas John de Mol bemoeide zich nog niet met de ruzie van het trio en dat verbaast Derksen enigszins. "Hij zal wel denken: 'Die mannen hebben vaker ruzie gehad, dit waait wel over.' Maar dit waait niet over", verwacht Derksen, die wel aangaf dat De Mol uiteindelijk de knoop kan doorhakken, omdat ze nog een contract voor twee jaar hebben bij Talpa.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen