Spoorboekje: PSV oefent en Memphis speelt finale tegen PSG

31 juli 2020, 07:00   Bijgewerkt: 30 juli 2020, 23:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 31 juli.

Wedstrijden

Paris Saint-Germain – Olympique Lyon (21.10 uur)

Wordt de tweede bekerfinale van Frankrijk de rentree van Memphis Depay? In zijn officieuze rentree was de aanvaller meteen in bloedvorm, maar is hij al fit genoeg voor negentig speelminuten tegen Paris Saint-Germain? Bij de Franse topclub is het nog interessant of Mitchel Bakker opnieuw een basisplaats krijgt of dat Layvin Kurzawa weer fit genoeg is en het vertrouwen krijgt. 

PSV – UNA (19.00 uur)

Gaan we de hand van Roger Schmidt direct in de eerste oefenwedstrijd zien? De eerste oefenwedstrijd van PSV wordt reuze interessant, al was het alleen al vanwege de speelwijze, systeem en spelers die de Duitse coach gaat laten spelen. Zien we verrassingen of komen de bekende namen in actie en hoe zal het Donyell Malen vergaan? Om meerdere redenen een zeer interessante ontmoeting.

Vitesse – Westerlo (15.00 uur)

Duitse trainers zijn meestal een garantie voor een intensieve voorbereiding en dat lijkt ook het geval bij Thomas Letsch van Vitesse. Als eerste club in de Eredivisie gaan de Arnhemmers een derde oefenwedstrijd spelen. Tijdens de laatste tegen FC Volendam maakte de ploeg een uitstekende indruk, met nieuwkomer Loïs Openda en Oussama Tannane als smaakmakers, al is Oussama Darfalou topscorer tot dusver in de voorbereiding. Hoe gaat het tegen Westerlo?

Voetbal op tv

20.00 uur: MVV – ADO Den Haag, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel

20.30 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, voetbaltalkshow

23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen