Spoorboekje: Inter tegen Napoli, NAC speelt volgend oefenduel

28 juli 2020, 07:00   Bijgewerkt: 27 juli 2020, 23:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 28 juli.

Wedstrijden

Internazionale – Napoli (21.45 uur)

Juventus kroonde zich weliswaar tot kampioen van Italië, maar de strijd om de tweede, derde en vierde plaats is interessant. Inter, Atalanta en SS Lazio gaan de plekken verdelen, waarbij de ploeg van Antonio Conte vooralsnog de beste papieren heeft. Met Napoli en Atalanta als laatste twee tegenstanders, heeft I Nerazzurri echter ook het zwaarste programma van de drie. 

NAC Breda – Sparta Nijkerk (18.30 uur)

Hoe gaat het komende seizoen van NAC Breda eruit zien onder Maurice Steijn?  De eerste oefenwedstrijd tegen BSC Roosendaal ging ruim gewonnen, dat zal vanavond ook wel lukken onder toezicht oog van maximaal tweehonderd supporters. Zien we al iets meer van de kern verschijnen van de Eerste Divisie-ploeg? 

FC Zürich – FC Sion (20.30 uur)

Mimoun Mahi speelde nog niet zo lang geleden met FC Zürich om Europa League-voetbal, tot er een corona-uitbraak was binnen de A-selectie en hij opeens in quarantaine zat. Een veredelde jeugdploeg ging met 0-4 onderuit tegen FC Basel en kreeg met 0-5 klop van Young Boys. Inmiddels keerden de meeste spelers weer terug, maar werd ook van Lugano en St. Gallen verloren. Komt er tegen laagvlieger FC Sion eindelijk eerherstel? 

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

21.40 uur: Internazionale – Napoli, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

04.30 uur: Portland Timbers – FC Cincinnati, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de MLS

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen