Kleine opening voor terugkeer Veronica Inside met Genee

27 juli 2020, 16:30

Johan Derksen heeft een kleine nieuwe opening gegeven voor de toekomst van Veronica Inside. De analyticus gaf eerder aan niet meer aan tafel te willen zitten met presentator Wilfred Genee, maar denkt dat John de Mol daar een stokje voor kan steken. "John de Mol is nog niet uit z'n kast gekomen, die kan zeggen van: 'Moeten jullie goed luisteren, jongens. Jullie hebben nog twee jaar contract, het interesseert me niet of jullie elkaar aardig vinden, je gaat er maar zitten.'"

Dat vertelt de tv-analyticus over de rel rondom het tv-programma Veronica Inside aan RTV Rijnmond. Derksen gaf aan niet meer te willen samenwerken met Genee, na diens optreden bij de laatste voetbaltalkshow van vorig seizoen. Contractbreuk zou hem achter alsnog aan tafel kunnen dwingen, als De Mol hem anders voor de rechter sleept. "De Mol heeft ook nog wat te zeggen in die hele affaire, hè? Wie betaalt, die bepaalt. En hij betaalt heel veel, dus hij bepaalt ook heel veel." Met een knipoog: "En voor die zes ton moeten we wel twee hele avonden in de week werken."

De kou is overigens nog zeker niet uit de lucht, tussen de heren. "Er is wel enige verbetering in gekomen, maar ik ben nog niet zo ver dat ik zeg: ik ga er weer glimlachend zitten", stelt Derksen. "Ik heb toch wel mijn bedenkingen. En ik moet even wachten tot mijn vriend René van der Gijp weer terug is uit Ibiza, dan gaan we nog een keer met z'n drieën zitten."

Lees ook: Van der Gijp: 'Opgeblazen' VI komt niet meer terug

Volgens De Telegraaf denkt Van der Gijp op zijn huwelijksreis naar Ibaza wel degelijk na over de toekomst van het programma. Na zijn reis gaat het trio dus nog om tafel, maar volgens de ochtendkrant vreet de kwestie aan de analyticus. Of dat de situatie veel verandert, is onduidelijk. Recentelijk gaf Derksen nog te kennen dat Van der Gijp en Derksen aan Talpa hebben voorgesteld om met Hélène Hendriks als presentraice verder gaan. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen