Gisteren gemist: Gong besmet met corona, Inter pakt tweede plek

26 juli 2020, 00:30   Bijgewerkt: 25 juli 2020, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 25 juli.

Plichtmatig Internazionale houdt met zege nog druk op Juventus

Internazionale houdt voorlopig de druk op koploper Juventus hoog. Op zeer plichtmatige wijze rekende de formatie van Antonio Conte zaterdagavond af met laagvlieger Genoa. Twee goals van Romelu Lukaku en intikker van Alexis Sánchez waren genoeg voor de zege (0-3), waarmee Inter bovendien de tweede plaats weer overneemt van Atalanta Bergamo.

Vitesse-aanvaller Gong besmet met het coronavirus

Vitesse-aanvaller Hillary Gong is besmet met het coronavirus. De buitenspeler keerde deze week volgens planning terug uit Nigeria en uit de test die volgens protocol na zijn thuiskomst werd gehouden, bleek dat hij besmet is. Daardoor is hij direct in thuisquarantaine gegaan en zijn er verder geen grote gevolgen voor Vitesse.

Fortuna hoopt transfervrije spits Polter binnen te halen

Fortuna Sittard hoopt spits Sebastian Polter (29) voor komend seizoen binnen te halen. De aanvaller is transfervrij nadat zijn verbintenis bij Union Berlin afliep en was zaterdag zelfs al als toeschouwer aanwezig bij de oefenwedstrijd van de Limburgers tegen FC Dordrecht.

Zeefuik dreigt met transfervrij vertrek bij Groningen in 2021

Deyovaiso Zeefuik heeft net als Azor Matusiwa de knuppel in het hoenderhok gegooid bij FC Groningen. De back stak al langer zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken, maar heeft daar middels een nieuw interview nog eens een schepje bovenop gedaan. Opnieuw moet technisch directeur Mark-Jan Fledderus het ontgelden. "Als Fledderus zich zo blijft opstellen, ga ik aan het einde van het seizoen transfervrij naar Hertha."

Vier afgekeurde doelpunten kosten Sassuolo de kop tegen Napoli

Sassuolo heeft een bizarre zaterdagavond beleefd op bezoek bij Napoli. De middenmoter zag vier (!) doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel en ging zodoende onderuit (2-0), omdat de eerste treffer van Elseid Hysaj wél werd goedgekeurd en Napoli in blessuretijd nogmaals scoorde. Uitzicht op Europees voetbal had Sassuolo al niet meer, desondanks zal de nederlaag een zure nasmaak hebben.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen