Gisteren gemist: Emmen denkt aan Padt, zeges Inter en Atalanta

29 juli 2020, 00:30   Bijgewerkt: 28 juli 2020, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 28 juli.

Emmen geïnteresseerd, maar betaalt geen miljoen euro voor Padt

FC Emmen heeft daadwerkelijk geïnformeerd naar de diensten van Sergio Padt, maar gaat geen miljoen euro op tafel leggen voor de diensten van de keeper. De Drentenaren hoorden dat de doelverdediger zijn contract niet wil(de) verlengen bij de Trots van het Noorden en deden daarom navraag voor een eventuele transfer. Veel concreter is de deal volgens Ronald Lubbers momenteel nog niet.

Internazionale na zege op Napoli op pole position voor plek twee

Internazionale heeft de aanval van Atalanta Bergamo voor de tweede plaats in de Serie A voorlopig weer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370392/internazionale-na-zege-op-napoli-op-pole-position-voor-plek-twee/,_blank,afgeslagen]. De ploeg van Antonio Conte had in eigen huis geen makkelijke avond tegen Napoli, maar kroonde zich dankzij treffers van Danilo D'Ambrosio en invaller Lautaro Martínez tot winnaar (2-0) en gaat zodoende op pole position de slotdag van de Serie A in als het gaat om de tweede plaats. 

'Ajacied Danilo sluit op korte termijn aan bij FC Twente'

Het is een kwestie van tijd voor FC Twente ook Ajacied Danilo Pereira gaat huren. De buitenspeler wordt al langer gelinkt aan de Tukkers, maar de overeenkomst wordt vermoedelijk 'vandaag (dinsdag) of morgen' nog officieel. Eerder kwam Kik Pierie ook al tijdelijk over vanuit Amsterdam.

FC Groningen neemt 21-jarige Beuvink als hoofd scouting

FC Groningen heeft met Wes Beuvink een opvallende nieuwe hoofd scouting aangesteld. Tot dusver was hij actief als videoscout van de noorderlingen, maar krijgt ondanks zijn nog jonge leeftijd het vertrouwen van de Eredivisie-club als eindverantwoordelijke. Hij is de opvolger van Peter Moltmaker, die verder gaat als scout.

Clubloze keeper Velthuizen duikt op bij TOP Oss

Piet Velthuizen (33) is opgedoken bij TOP Oss. De eenvoudig international van het Nederlands elftal vertrok deze zomer na een korte periode bij Telstar en houdt de komende tijd zijn conditie op peil in Brabant. Tot een contract leidt het overigens vermoedelijk niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen