Talpa: Veronica Inside ook volgend seizoen met Derksen aan tafel

23 juni 2020, 15:51

Johan Derksen blijft na de zomer vermoedelijk ook gewoon te zien in Veronica Inside. De voetbalanalist liet eerder vandaag (dinsdag) weten zeer te twijfelen over zijn toekomst bij het programma, maar volgens mediabedrijf Talpa blijft hij gewoon actief. Het gesprek over zijn toekomst zou inmiddels al achter de rug zijn en positief zijn afgesloten.

Dat laat Talpa althans weten tegenover NU.nl. Derksen brieste na de uitzending van maandagavond sterk te balen van de gang van zaken en de uitzending en daardoor serieus te twijfelen over zijn toekomst. Volgens het bedrijf van John de Mol blijft Derksen echter gewoon actief als analist bij de voetbaltalkshow na dit seizoen. 

Lees ook: Derksen[a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/368905/derksen-blikt-terug-in-22-jaar-nog-nooit-zo-n-k-tshow-gemaakt/,_blank, denkt aan stoppen: "Nog nooit zo'n k*tshow gemaakt"]

Derksen heeft nog een contract voor twee jaar bij Veronica Inside en is dit seizoen ook nog enkele keren te zien in de uitzending. Gisteravond (maandag) maakte het programma met 1,7 miljoen kijkers de uitzending met de hoogste kijkcijfers ooit. "Ik ga deze zomer eens goed overdenken of ik de laatste twee jaar van mijn contract bij Talpa wel wil uitdienen", zei Derksen na die uitzending. Dat is volgens Talpa dus niet langer aan de orde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen