Spoorboekje: wat staat er nog op het spel in de Spaanse liga?

11 juni 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 11 juni.

Specials

De Spaanse Primera Division wordt hervat: dit staat er op het spel 

In diverse competities gaat de bal weer rollen na een lange coronastop of rolt die al. Om het geheugen weer een beetje op te frissen, zetten we op een rijtje waarvoor er nog gevoetbald wordt, welke Nederlanders weer in actie komen en ook werpen we een blik op het nog te spelen restant van het bekertoernooi. In deel vijftien: de hervatting van de Spaanse Primera Division waar de bal op 11 juni weer begint te rollen. 

Wedstrijden

Sevilla - Real Betis Sevilla (22.00 uur)

De Primera Division gaat weer van start! En niet zomaar een potje, de derby van Sevilla staat op de rol. Voor Luuk de Jong en consrten meteen een belangrijke wedstrijd om de derde plaats niet te verliezen, terwjl de opponent hoopt het linkerrijtje in te komen. Net als in de Bundesliga zal het wellicht even wennen worden, maar ongetwijfeld gaan we ook weer genieten van live Spaans voetbal.

Belenenses - Vitória Guimaraes (20.00 uur)

Door de zege op hekkensluiter Desportivo Aves kreeg het Belenenses van Nederlander Danny Henriques direct meer lucht. De ploeg steeg uit de directe degradatiezorgen, helemaal als het vandaag in eigen huis wint van Vitória Guimaraes, daar staat Ola John onder contract. Die strijdt dan weer mee om Europees voetbal: oftewel, een leuk onderonsje.

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

21.00 uur: Sevilla - Real Betis Sevilla, Ziggo Sport, herstart van La Liga

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen