Spoorboekje: Juventus en Sevilla spelen belangrijke duels

26 juni 2020, 07:00   Bijgewerkt: 25 juni 2020, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 26 juni.

Wedstrijden

Juventus – Lecce (21.45 uur)

Het kan verkeren in de voetballerij: het ene moet wordt de Oude Dame in Turijn een crisis aangepraat na de nederlaag in de bekerfinale tegen Napoli, het volgende moment zet je opeens een grote stap naar de landstitel. Juve won namelijk zelf van Bolonga, terwijl de directe achtervolgers verloren. Zodoende staat Maurizio Sarri met zijn team vier punten voor: tegen laagvlieger Lecce mag het daarin normaliter niets laten liggen. 

Sevilla – Real Valladolid (22.00 uur)

Luuk de Jong en Sevilla begonnen na de coronastop nog met een uitstekende derbyzege, maar sindsdien werd er driemaal op rij gelijkgespeeld. Het is dat de directe concurrentie (Getafe en Real Sociedad) het zo mogelijk nog minder doen, anders hadden ze niet meer op een Champions League-plek gestaan. Atlético Madrid is ze al voorbij als nummer drie, waardoor een zege op laagvlieger Real Valladolid gewenst is.

Besiktas – Konyaspor (20.00 uur)

Jeremain Lens kent met Besiktas een wisselende herstart van de Turkse competitie. Want na een nederlaag en gelijkspel volgde afgelopen week opeens een 1-5 monsterzege op Denizlispor. Het was de eerste wedstrijd waarin Lens een basisplaats had: wordt hij beloond voor zijn goede optreden met een nieuwe basisplek tegen laagvlieger Konyaspor?

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

21.40 uur: Juventus – US Lecce, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Serie A-duel

21.55 uur: Sevilla – Real Valladolid, Ziggo Sport Extra, live verslag van het La Liga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen