Spoorboekje: halve finale DFB Pokal, Benfica moet zich herpakken

10 juni 2020, 07:00   Bijgewerkt: 9 juni 2020, 23:02

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 10 juni.

Wedstrijden

Bayern München - Eintracht Frankfurt (20.45 uur)

Eintracht Frankfurt kan het zwakke seizoen glans geven door ten koste van Bayern de finale te halen. Op 2 november 2019 won die ploeg met 5-1 van Der Rekordmeister in de Bundesliga, dat biedt dus hoop. Ook versloeg het de opponent twee edities geleden in de finale, toen was Niko Kovac nog trainer van Eintracht. Inmiddels is het tij in Beieren overigens wel volledig gekeerd en lijkt een dergelijke stunt vrijwel onmogelijk. 

Portimonense - Benfica (20.15 uur)

De tegenvallende hervatting van Benfica heeft nogal wat stof doen opwaaien: na de remise tegen Tondela werd de bus bekogeld en de huizen van spelers en trainer Bruno Lage beklad. Omdat FC Porto zelfs verloor bij de hervatting, liep de club zelfs nog een puntje in. Maar dat was duidelijk niet genoeg voor de eigen fans. Komt er ditmaal een beter resultaat?

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

20.10 uur: Portimonense, Ziggo Sport, live verslag van het Primeira Liga-duel

20.45 uur: Bayern München – Eintracht Frankfurt, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de DFB-Pokal

22.25 uur: FC Porto – Marítimo, Ziggo Sport, live verslag van het Primeira Liga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen