Oud-voorzitter Hesp verlaat VVCS na vijftien jaar definitief

11 juni 2020, 11:51

Danny Hesp (50) is vertrokken bij de vereniging van contractspelers (VVCS). De oud-voorzitter van de organisatie was nog altijd betrokken bij de dienstverlenging van de vakbond voor voetballers, maar is toe aan een nieuwe uitdaging. Eind vorig jaar trad hij al terug als voorzitter en werd vervangen door Evgeniy Levchenko.

Nu vertrekt Hesp dus helemaal bij de VVCS. "Het zijn mooie, leerzame en vooral gezellige jaren geweest met een fantastisch team voor een prachtige organisatie en ik heb veel ervaring mogen opdoen. Het is nu tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ik wil collega's, bestuur en spelers bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de prettige samenwerking en wens hen al het goeds. Het is een fantastische periode geweest", aldus de voormalig verdediger. Voor Hesp diende Theo van Seggelen de functie van voorzitter twaalf jaar.

Lees ook: Levchenko volgt Hesp op als voorzitter van de VVCS

Voorzitter Evgeniy Levchenko, penningmeester Theo Migchelsen, Edwin Linssen, Jan Bruin, Sander van Gessel, Robert van Westerop en Steef Nieuwendaal maken momenteel deel uit van het bestuur van de VVCS. Hesp was in zijn laatste periode actief op de bueaubezetting van de organisatie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen