Jansma keert terug als presentator en maakt talkshow bij VI

8 juni 2020, 20:23

Kees Jansma keert terug als presentator van een talkshow. Namens Voetbal International gaat hij een talkshow maken met gasten uit de voetballerij en de journalisten van het weekblad. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zal hij elke zondag te zien zijn op het YouTube-kanaal van VI.

Dat maakt het medium bekend. Jansma stopte vorig seizoen bij FOX Sports, waar hij het gezicht was van de FOX Sports-programma De Tafel van Kees en Natafelen met Kees. Hij wilde niet langer meerdere malen per week op de tv als presentator te zien zijn. Met deze wekelijkse talkshow wordt aan die eis voldaan, al was het anders geweest als het EK doorgegaan was. Dan was het plan om zelfs een dagelijks programma te maken. De afgelopen tijd was hij zijdelinks betrokken bij ADO Den Haag, maar vertrok daar in december 2019 op eigen initiatief weer.

Jansma, eerder ook al werkzaam bij Voetbal International, kijkt uit naar zijn nieuwe baan. "Voetbal International heeft bij de voetballiefhebber een goede naam en voegt nu met een online show een nieuw onderdeel aan de activiteiten toe", aldus Jansma. "Daarnaast blijf ik op deze manier in contact met het wereldje en dwingt het me om op de hoogte te blijven. Samen met de voetbalgekken van VI gaan we een leuk en inhoudelijk goed ouwehoerprogramma maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen