Veronia Inside zat om tafel, rel onverminderd groot

25 juni 2020, 08:17   Bijgewerkt: 25 juni 2020, 10:16

René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee zaten woensdagavond alweer om tafel voor een veel eerder geplande schnabbel. Het trio zit momenteel in een keiharde vete, die mogelijk zelfs het einde van het programma betekent. Een belofte aan de vrouw van Bas Nijhuis bracht ze noodgedwongen bij elkaar, maar veel veranderd is de situatie niet.

Dat vertelt Van der Gijp tegenover PowNed en herhaalde daar meermaals dat een vervolg van Veronica Inside in deze opzet volgens hem niet mogelijk is, omdat Genee het programma heeft opgeblazen. "Dit gaat gewoon echt niet meer", aldus de analyticus. "Als we maandag aan tafel zitten alsof er niets is gebeurd, zijn we totaal ongeloofwaardig. Onze kijkers zijn niet gek. Wilfred heeft het programma opgeblazen."

Lees ookDerksen: "Gevraagd om show van maandag te schrappen" 

Derksen liet eerder weten te hebben gevraagd de show van aanstaande maandag te cancelen, maar hoorde daarover nog niets van Veronica. Het duo is klaar met de presentator en volgens Van der Gijp denkt Jan Boskamp, een ander vast gezicht aan tafel, er nog net zo over.  "Het is een heel, heel nare streek, die ons mooie programmaatje na twaalf jaar opgeblazen heeft."

Special uitzending

Toch zat het trio woensdagavond dus weer om tafel en het Algemeen Dagblad zag de uitzending voor de businessclub van FC Twente. Genee zou hebben gewaarschuwd om de uitzending 'niet openbaar' te maken, anders volgt er een ander gesprek. De presentator wilde zelf niet reageren op de huidige rel rondom het programma, maar gaf in zijn eigen radio-uitzending nogmaals aan ook de verantwoordelijkheid te nemen voor het programma en daar niet voor weg te lopen.

Lees ookGenee eerlijk: "Snap dat mensen mij een Judas vinden"

'Van spanning tussen René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee is hoegenaamd geen sprake. 'Gijp' hangt relaxed in zijn gebloemde blouse onderuit, 'de snor' is voor de gelegenheid zonder stropdas verschenen en Genee heeft zijn legergroene shirt half open hangen', schrijft het AD. 'Maandagavond was het nog oorlog tussen de mannen van Veronica Inside, maar woensdagavond zitten ze dus al weer broederlijk met z'n drieën naast elkaar. Alsof er niets is gebeurd. Het trio zou aan de pokertafel niet misstaan.'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen