Spoorboekje: Mourinho met Spurs tegen United, ook PSG in actie

4 december 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 4 december.

Wedstrijden

Manchester United – Tottenham Hotspur (20.30 uur)

Velt José Mourinho vanavond het vonnis van zijn opvolger bij Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer? De Noorse trainer nam eind vorig jaar het stokje over bij The Red Devils nadat de Portugese oefenmeester werd ontslagen. Na een goede start, vallen de resultaten onder Solskjaer behoorlijk tegen. De roep om zijn vertrek klinkt steeds luider en wie weet geeft Mourinho, sinds kort manager van Tottenham Hotspur, wel het laatste zetje.

Leicester City – Watford (20.30 uur)

Niet Manchester City, maar Leicester City is op dit moment de trotse nummer twee van Engeland. The Foxes veroverden in veertien wedstrijden liefst 32 punten en zijn volop in de race om een Champions League-ticket - en heel misschien nog iets meer. Vanavond moet de ploeg van trainer Brendan Rodgers de volgende punten bijschrijven. Op bezoek komt het Watford van Daryl Janmaat, dat deze week alweer zijn tweede trainer ontsloeg.

Paris Saint-Germain – FC Nantes (21.05 uur)

Ook dit seizoen is het niet vraag of, maar wanneer Paris Saint-Germain de Franse titel verovert. De Parijzenaars zijn dit seizoen zeker niet ongenaakbaar - in de competitie verloren zij al vier keer - maar de voorsprong op nummer twee Olympique Marseille is desalniettemin vijf punten. Nu ook Neymar weer fit is, lijkt het een kwestie van tijd alvorens de concurrentie op een nog grotere achterstand wordt gezet. FC Nantes, dat knap zesde staat, hoopt op een enorme stunt in de hoofdstad.

Voetbal op tv

20.30 uur: Manchester United – Tottenham Hotspur, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het PL-duel

21.15 uur: Liverpool – Everton, Ziggo Sport Extra, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen