Laporta denkt aan terugkeer als president van FC Barcelona

25 december 2019, 09:26

Joan Laporta hoopt in de nabije toekomst opnieuw president te worden van FC Barcelona. De voormalig preses die tussen 2003 en 2010 ook al scepter zwaaide in Camp Nou, heeft aangegeven bij de nieuwe verkiezingen in 2021 weer een gooi te willen doen naar het presidentschap van de Catalaanse club.

"Op dit moment zijn er geen kandidaten in wie ik het wel zie zitten. Zes maanden voor de verkiezingen ben ik zeker van plan om mezelf aan te melden", vertelt Laporta, die na zijn eerste periode bij FC Barcelona wel een forse schuld achterliet en daar ook verantwoordelijk voor werd gehouden. Met de aanstellingen van Frank Rijkaard en Pep Guardiola was hij sportief anderzijds ook weer zeer succesvol en om die reden uiterst populair bij de fans.

Op langere termijn ziet hij in Gerard Piqué een ideale president, bijvoorbeeld voor na zijn tijd. Laporta: "Hij kent de club, is een echte fans, is er speler geweest – en ook nog eens de beste centrale verdediger die we ooit hebben gehad. Daarnaast beschikt hij over het juiste karakter." Piqué liet in het verleden zelf ook wel blijken daarvoor open te staan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen