Jansma vertrekt zelf bij ADO: "Jammer dat het zo gelopen is"

17 december 2019, 16:33

Kees Jansma is dinsdag alweer vertrokken als adviseur van ADO Den Haag. Afgelopen augustus trad hij juist nog toe tot adviseur van de directie, maar heeft niet het gevoel dat hij daarin iets terugziet in het beleid van de club. Met pijn in het hart heeft hij zodoende besloten om te vertrekken vanwege 'een verschil van inzicht'.

"Hoewel er sprake is van een verschil in inzicht en ik het erg jammer vind dat het zo gelopen is, zal ik altijd supporter blijven van deze mooie club", laat Jansma weten op de clubsite. "Ik ben afgelopen zomer uit liefde voor ADO Den Haag ingestapt als directieadviseur. Ik heb getracht om de club te voorzien van goede adviezen, maar het échte gevoel dat deze terug te zien zijn in het beleid ontbreekt."

Lees ookChinezen krijgen hun zin: Hamdi nieuwe ADO-directeur

En dus besloot hij om te stoppen, tot teleurstelling van algemeen directeur Mohammed Hamdi – die op dezelfde dag manager voetbalzaken Jeffrey van As wegstuurde uit Den Haag. "We betreuren de keuze van Kees om terug te treden als adviseur van de directie, maar respecteren zijn besluit. Hoewel ook het vertrek van Kees zeer vervelend is, nemen we afscheid met een handdruk en hebben we tegen Kees gezegd dat hij hier altijd welkom zal zijn."

Zodoende blijft het onrustig bij ADO Den Haag, dat Alfons Groenendijik zag opstappen, assistent-trainer Edwin de Graaf werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360748/terugkeer-de-graaf-als-assistent-trainer-ado-is-onbespreekbaar/,_blank,weggestuurd] en daar kwam dinsdag dus het vertrek van zowel Jansma als [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360800/ado-den-haag-ontslaat-van-as-jansma-keert-terug/,_blank,ook Jeffrey van As] bij. 

Lees ookADO Den Haag ontslaat 'td' Van As

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen