Gisteren gemist: Liverpool wint, Ibrahimovic naar Milan en Hazard

27 december 2019, 00:30   Bijgewerkt: 26 december 2019, 23:04

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op tweede kerstdag.

Liverpool elimineert ook Leicester City in de Engelse titelstrijd: 0-4

Liverpool heeft op Boxing Day in de Premier League-kraker tegen Leicester City opnieuw nu al een reuzenstap gezet naar de titel in Engeland. Na de gewonnen finale in de WK voor Clubteams en de bijbehorende lange reis imponeerde de ploeg van Jürgen Klopp door de directe concurrent in de titelstrijd met 0-4 te overklasssen. Hoofdrolspelers waren Roberto Firmino en Trent Alexander-Arnold. Manchester United had het gemakkelijk tegen Newcastle United. 

'Ibrahimovic alsnog op weg naar rentree bij AC Milan'

Zlatan Ibrahimovic (38) is hard op weg naar AC Milan. De transfervrije Zweed had heel veel opties om zijn loopbaan te vervolgen, maar gaat in op de aanbieding van de club uit Milaan. Zij zijn bereid om aan de eisen van de (forse) aanvaller te voldoen, waardoor het een rentree van Ibracabra bij Milan lijkt te worden. Het gaat naar verluidt om een contract van zes maanden.

'Osasuna gaat PSV-flop Lato vanaf de winterstop huren'

De door PSV gehuurde Toni Lato is hard op weg naar Osasuna. De Spaanse nummer twaalf van de Primera Division gaat hem huren van Valencia, dat hem eerst terughaalt uit Eindhoven. De linksachter kwam daar totaal niet aan de bak en kwam in totaal één keer in actie namens PSV.

Arteta debuteert met remise, Ancelotti wint wel

Het debuut van Mikel Arteta bij Arsenal is donderdag in een teleurstelling geëindigd. De Spaanse manager kwam met een punt op bezoek bij Bournemouth goed weg. Voor de Italiaan Carlo Ancelotti was er met een moeizame zege op Burnley een betere start met Everton, terwijl Chelsea in eigen huis pijnlijk onderuit ging tegen Southampton.

Blessure Hazard blijft voortduren: ook streep door Supercup

Eden Hazard heeft opnieuw een forse domper moeten incasseren: de Belgische aanvaller van Real Madrid kampt al wekenlang met een enkelblessure en moet daardoor ook de wedstrijd om de Spaanse Supercup nog missen. Mogelijk duurt zijn afwezigheid nog zelfs tot en met februari.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen