Uitgekleed Ajax Onder 19 pakt belangrijk punt bij Chelsea

5 november 2019, 17:57   Bijgewerkt: 5 november 2019, 19:46

Ajax Onder 19 heeft dinsdagmiddag een knap resultaat bereikt op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Chelsea in de Youth Cup. Ondanks dat de Amsterdammers veel internationals moeten afstaan aan de het huidige WK Onder 18 jaar in Brazilië, pakte de ploeg van John Heintinga een punt (1-1), terwijl er eerder in eigen huis nog werd verloren van de Engelsen.

Ten opzichte van dat duel twee weken geleden was de ploeg van Heitinga op een flink aantal plekken gewijzigd, al keerde Brian Brobbey juist weer terug in de basis. De spits is niet opgeroepen voor het WK, omdat hij met een blessure kampte, maar in Londen maakte hij zijn rentree namens Ajax, dat in totaal met acht spelers vertegenwoordigd is op het toernooi in Brazilië van Oranje.

Desondanks kwam Ajax na ruim een half uur op achterstand in Londen. George McEachran zorgde uit een knappe vrije trap voor het openingsdoelpunt, maar ondanks meerdere kansen voor de thuisploeg, bleef de schade beperkt. En dus gaven de jeugdspelers van Ajax een prima voorbeeld voor de hoofdmacht: want na de 0-1 in eigen huis bezorgde linksback Terrence Douglas de Amsterdammers een knap én belangrijk punt met een heerlijke treffer. Daardoor is Ajax nog volop de race om de eerste twee plaatsen in Groep H, waarin het vooralsnog tweede staat: doet de ploeg van Erik ten Hag dinsdagavond hetzelfde?

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen