Spoorboekje: volop actie met inhaalduels in de Eerste Divisie

25 november 2019, 07:00   Bijgewerkt: 24 november 2019, 23:39

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 25 november.

Specials

ErediVisie

De veertiende speelronde in de Eredivisie heeft voldoende stof tot napraten gegeven. In onze rubriek ErediVisie passeren de belangrijkste onderwerpen de revue. Welke zaken vielen op?

Wedstrijden

Jong AZ - De Graafschap (20.00 uur)

De Graafschap kan weer op gelijke hoogte komen met sc Cambuur aan kop van de Eerste Divisie. De ploeg van trainer Mike Snoei is in de luwte ook al heel aardig de weg omhoog aan het inzetten, met vier zeges in de laatste vijf duels. Tegen Jong AZ zullen ze niks mogen laten liggen, al is dat ook nooit een eenvoudige uitwedstrijd. 

SPAL - Genoa (20.45 uur)

Een absolute kraker in de Serie A: het Genoa van Lasse Schöne staat met negen punten uit twaalf duels nog wel net boven de streep, maar een slecht resultaat tegen SPAL betekent onherroepelijk plek nummer zeventien. De doelpuntloze remise tegen Napoli zal wellicht enige hoop geven tegen de ploeg die al vijf officiële duels niet wist te winnen.

Aston Villa - Newcastle United (21.00 uur)

Een degradatieduel in de Premier League: de nummer veertien Newcastle United van Jetro Willems treedt bij een zege toe tot het linkerrijtje, maar zal bij een verlies weer naar onderen moeten kijken. Anwar El Ghazi zal namens de thuisploeg meer lucht willen krijgen: dat kan door een zege te boeken.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong AZ – De Graafschap, FOX Sports 1, live verslag van het KKD-duel

20.30 uur: Hannover 96 – SV Darmstadt 98, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de 2. Bundesliga 

21.00 uur: Aston Villa – Newcastle United, Ziggo Sport, live verslag van de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen