#SlaJeSlag: bied mee op gesigneerde shirts voor het goede doel!

3 november 2019, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heb je altijd al gedroomd om een gesigneerd voetbalshirt van je favoriete voetballer in handen te krijgen? Dan is dit je kans! Komende week worden er voor de stichting 'Football makes it happen' online veilingen gehouden van gesigneerde shirts. En niet de minste: Cristiano Ronaldo, Quincy Promes en alle spelers van PSV! 

Je krijgt daarbij het gesigneerde shirt van de desbetreffende speler. Ook Frenkie de Jong (nog het Ajax-shirt) en Andrés Iniesta (FC Barcelona-shirt) zijn de komende week verkrijgbaar in de veiling. Dat shirt wil jij toch ook?! Dit is dé kans en de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel, via de veilingsite SlaJeSlag.nl. 

De huidige veiling:

Het shirt van Ajax-uitblinker Quincy Promes.

- Het shirt van PSV

Een Ajax-shirt van Frenkie de Jong

Hét FC Utrecht-shirt

Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte, om hen een beter leven te kunnen bezorgen. Door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden willen ze deze kinderen helpen. Het geld dat met deze actie wordt opgehaald, komt volledig ten goede aan de stichting, dat het mede gaat gebruiken voor het organiseren van Meet en Greets met voetballers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen