Interim 'td' Troost gewoon terug in RvC van Feyenoord

27 november 2019, 07:53

Sjaak Troost keert 'gewoon' terug in de Raad van Commissarissen van Feyenoord. De man die de rol als interim technisch directeur vervulde zou mogelijk niet terugkeren, omdat hij dan zijn eigen verrichtte werk zou moeten beoordelen, maar toch gaat hij zijn oude rol weer vervullen na de komst van Frank Arnesen. "Hij was commissaris en heeft de club geholpen onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat hij daarna direct weer terugkeert in de rvc. Dat gebeurt ook."

Dat vertelt Toon van Bodegom tegenover De Telegraaf. "Het is ook goed. Sjaak is een echte clubman, hij heeft meer dan 500 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld en dat is ongelooflijk veel. Ik ben blij dat hij met zijn voetbalachtergrond en kennis ons heeft willen helpen", aldus de president-commissaris, die aangeeft dat het duidelijk de afspraak was dat Troost zou terugkeren in zijn functie. 

Lees ook: Feyenoord wil Koevermans nog

Een deel van de club zou het een slechte zaak vinden als iemand van de directie terugkeert in het controlerende orgaan van de club, zeker omdat de periode van Troost als 'td' geen onverdeeld succes was. Toch wordt zijn positie dus in ere hersteld.

Eenhoorn

Ook werd Van Bodegom gevraagd naar de interesse de Feyenoord had in de diensten van Robert Eenhoorn, die naar verluidt als droomkandidaat zou worden gezien voor de functie van algemeen directeur, die nu ingevuld gaat worden dor Mark Koevermans. Van Bodegom: "Wij hadden een lijstje met kandidaten voor de functie van algemeen directeur en daar is goed naar gekeken. Ik heb met veel mensen gesproken en ook met Robert. De laatste keer was bij de wedstrijd Feyenoord-AZ, hier in De Kuip. Het is met Robert nooit afgeketst omdat het niet concreet is geweest."

Lees ook: Feyenoord wil met beloften toetreden tot voetbalpiramide

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen