Feyenoord hoopt Senesi met brace snel weer fit te hebben

12 november 2019, 07:53

Feyenoord heeft goede hoop dat Marcos Senesi na de interlandperiode direct weer inzetbaar. Hoewel de centrale verdediger afgelopen weekend een breuk in het onderarm opliep en zijn arm in het gips gezet is, kan hij na de interlandperiode met een bepaalde brace mogelijk 'gewoon' direct weer in actie komen. Eerder speelde ook aanvaller Nicolai Jørgensen met een dergelijke constructie.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens de artsen is de kwetsuur in de pols van de Argentijn een 'mooie breuk', wat het herstel zou versnellen. Omdat ook Edgar Ié uit de roulatie ligt met een hamstringblessure, zijn de opties achterin schaars voor trainer Dick Advocaat. De ervaren coach zou daarom de optie willen bekijken om Senesi met een brace te laten spelen.

Door zijn blessure moest hij de interlands met Argentinië O23 wel cancelen, terwijl ook Kenneth Vermeer (Oranje) en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/358968/veerman-debuteert-alsnog-bij-jong-oranje-bijlow-haakt-af/,_blank,Justin Bijlow] (Jong Oranje) zich afmeldden met blessures. Eric Botteghin (hamstring) kan de interlandperiode ook goed gebruiken om weer fit te worden, zodat de opties centraal achterin toenemen voor Advocaat voor de cruciale duels met onder andere FC Gronignen, Rangers, PEC Zwolle, Vitesse, FC Porto en PSV.

Lees ook: Senesi loopt armblessure op en moet interlands cancelen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen