Spoorboekje: Oranjevrouwen in Philips Stadion tegen Rusland

8 oktober 2019, 07:00   Bijgewerkt: 7 oktober 2019, 23:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 8 oktober.

Wedstrijden

Nederland (v) - Rusland (v) (20.00 uur)

Zonder Lieke Martens, Shanice van de Sanden, Jackie Groenen, Stefanie van der Gragt en Kika van Es had Nederland de nodige moeite met Slovenië. De Oranje Leeuwinnen wonnen echter wel (2-4) en kunnen vanavond tegen Rusland een grote stap richting het EK zetten. Het Philips Stadion is niet uitverkocht, maar zal vermoedelijk wel voor zo'n zeventig procent vol zitten. Blijft Oranje ongeslagen in de EK-kwalificatiereeks?

Nederland O19 - Moldavië O19 (13.00 uur)

Oranje Onder-19 speelt in de EK-kwalificatie tegen Moldavië, Letland en Israël. De komende weken staan die duels op de rol, met bijvoorbeeld Crycensio Summerville, Ryan Gravenberch, Daishawn Redan, Joshua Zirkzee, Sepp van den Berg en Wouter Burger in de selectie. De nummers één en twee van de poule plaatsen zich direct voor de tweede (en laatste) ronde.

Voetbal op tv

19:30 uur: Nederland (v) – Rusland (v), Veronica, live verslag van het duel in de EK-kwalificatiereeks 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen