Spoorboekje: Oranje verzamelt zich voor nieuwe interlandperiode

7 oktober 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 7 oktober.

Nieuws

Persconferenties Koeman en Wiegman

Het Nederlands elftal verzamelt vandaag weer in aanloop naar de EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland en Wit-Rusland. Koeman geeft een persconferentie over de door hem gemaakt keuzes in de selectie van Oranje om 15.45 uur. Diens collega Sarina Wiegman trapt een half uur later af in het Philips Stadion, samen met Danielle van de Donk, bij de persconferentie. 

Specials

ErediVisie

Op de dag dat de internationals weer uitvliegen, blikken we nog even terug op afgelopen weekend. Koplopers Ajax en PSV gaan zorgeloos de interlandperiode in. Hoe anders is dat bij Feyenoord. De Rotterdammers liepen in Sittard tegen een enorme zeperd aan. Dat en meer komt voorbij in onze ErediVisie.

Wedstrijden

Bolton Wanderers - Blackpool (21.00 uur)

Het seizoen van Bolton Wanderers is tot dusver niet om over naar huis te schrijven: de ploeg werd ternauwernood gered van een faillissement, maar de kans dat er dit seizoen nog een feestje gevierd kan worden vanwege handhaving, is klein. Door de financiële malaise kreeg het flink veel punten aftrek, waardoor het na drie remises en zes nederlagen met -9 (!) punten onderaan staat.

Voetbal op tv

20.30 uur: VfL Osnabrück - DSC Arminia Bielefeld, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de 2. Bundesliga

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen