De Graafschap scherpt mediabeleid aan na aanvaring van Snoei

22 augustus 2019, 12:25

De Graafschap heeft het mediabeleid aangescherpt. Aanleiding is een aanvaring die trainer Mike Snoei vorige week had met Omroep Gelderland over een vraag naar de opstelling van De Superboeren. Daardoor is besloten dat de camera's alleen de warming-up en rondo's mogen filmen, terwijl de interviews over de wedstrijd allen de dag voor het duel mogen plaatsvinden.

Dat schrijft Regio8.nl. Het nieuwe beleid is gedaan op voorspraak van Snoei, die niet te veel informatie wil geven aan de aanstaande tegenstander. Wel blijven media en supporters welkom op de training in Doetinchem. "De trainingen zijn altijd openbaar, maar de trainer bepaalt wanneer hij ruimte maakt voor de media", legt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp uit. "Daarin moet de media dan volgen."

De ruzie met de verslaggever met Omroep Gelderland ontstond nadat hij een vraag over de tactiek tegen MVV stelde: dat viel bij Snoei in het verkeerde keelgat. Desondanks werd het duel overigens 'gewoon' gewonnen: 0-3. Bij de voorgangers van Snoei was de media altijd welkom, wel met de afspraak dat de tactische training niet gefilmd zou worden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen