Vlap wil niet weten of er clubs op tribune zitten: "Moet vrij zijn"

11 maart 2019, 12:30

Michel Vlap is ondanks zijn uitstekende seizoen nog niet bezig met een stap omhoog. De middenvelder van SC Heerenveen wil vooral genieten met hoe het momenteel gaat in Friesland, waar hij samen met Sam Lammers een van de grote uitblinkers is. "Het gaat allemaal zo snel. Ik blijf gewoon rustig en doe zo normaal mogelijk", stelt hij.

Dat vertelt hij tegenover de Leeuwarder Courant. Door vrienden en familie wordt de Fries naar eigen zeggen normaal gehouden. "Ik heb ook moeilijkere tijden gehad. Nu krijg ik het vertrouwen van mijn teamgenoten, loopt de lijn steil omhoog en maak ik het verschil, maar ik krijg ongetwijfeld ook weer mindere periodes. Met die keerzijde moet je altijd rekening houden", weet hij.

En dus wil hij vooral genieten van het moment. "Dat moet ook. Ik moet hier nu vooral van genieten en dat doe ik ook. Het gaat fantastisch", glimlacht Vlap, die zes keer scoorde in de laatste zes duels en daarnaast nog drie assists gaf. "Ik zit mede dankzij de middenvelders achter me en de jongens in de voorste linie in een flow, maar weet dat er zeker in fysiek opzicht nog rek in zit."

Met een transfer is de middenvelder, wiens contract in de zomer van 2022 afloopt, nog zéker niet bezig. "Dat is aan mijn vader en mijn zaakwaarnemer. Ik wil ook niks weten. Als je weet wie er voor je op de tribune zit, ga je anders voetballen. Ik moet vrij zijn."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen