Van Geel blij met terugkeer Brard: "Heeft extra ervaring opgedaan"

27 december 2018, 14:57

Martin van Geel is blij dat Stanley Brard terug is op Varkenoord. Donderdagmiddag werd hij in Rotterdam aangesteld als de nieuwe hoofd jeugdopleiding en daar is de technisch directeur in Rotterdam-Zuid blij mee. "Hij heeft veel extra ervaring en kennis opgedaan, dus ik heb er groot vertrouwen in en kijk uit naar weer een succesvolle samenwerking."

Dat laat hij weten op de clubsite over de aanstelling van Brard, die na vijf jaar dus terugkeert in De Kuip. Eerder werkte het duo dus ook al even samen bij Feyenoord. "Stan liet toen al zien zeer goed in staat te zijn met visie een koers uit te zetten en een geweldig team te smeden van trainers met verschillende achtergronden en een groep van specialisten. Veel van deze vakmensen ziet hij straks terug op Varkenoord", aldus Van Geel.

Onder leiding van Brard werd Feyenoord meermaals uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van Nederland en braken diverse talenten door, onder wie Tonny Vilhena, Jordy Clasie, Georgino Wijnaldum, Stefan de Vrij en Bruno Martens Indi. De afgelopen jaren werkte hij vooral in het buitenland, maar door de opgroeiende onvrede over Grootscholten, kwam hij na dienstverbanden bij Qabala Football Club en Nagoya Grampus Eight weer in beeld. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen