Spoorboekje: United en Arsenal tegen elkaar in Engelse kraker

5 december 2018, 10:19

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je naast pakjesavond allemaal kunt verwachten op woensdag 5 december.

Wedstrijden

Manchester United - Arsenal (21.00 uur)

Opnieuw een heerlijke topper voor Arsenal in de Premier League: kan de ploeg van Unai Emery hetzelfde brengen als tegen Tottenham Hotspur? De formatie kan zich eigenlijk geen puntverlies permitteren in de strijd bij de bovenste vier ploegen, terwijl José Mourinho door de achterstand van acht punten vrijwel zeker moet winnen om voorlopig niet af te haken bovenin.

Strasbourg - Paris Saint-Germain (21.00 uur)

Zonder Neymar gaat Paris Saint-Germain op bezoek bij Strasbourg, nadat het afgelopen weekend voor het eerst in de Ligue 1 punten verspeelde. Kan de formatie van Thomas Tuchel, die het duel van komend weekend geannuleerd zag worden, revanche nemen op de remise tegen Bordeaux?

FC Barcelona - Cultural Leonesa (21.30 uur)

Door een lichte blessure ontbrak hij de voorbije weken bij FC Barcelona, maar Jasper Cillessen is nét op tijd hersteld voor het bekertreffen net Cultural Leonesa. De Oranje-doelman is in de Copa del Rey de eerste keuze onder de lat bij de Catalanen, dus is de verwachting dat Cillessen in Camp Nou zijn tweede opwachting van het seizoen zal maken.

Voetbal op tv

21.00 uur: Manchester United - Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

21.30 uur: FC Barcelona - Cultural Leonesa, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Copa del Rey

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen