Spoorboekje: ErediVisie, Fenerbahçe in actie en kerstreces

24 december 2018, 07:00   Bijgewerkt: 23 december 2018, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 24 december.

 

Specials

ErediVisie

Ook in de laatste speelronde van 2018 maakten PSV en Ajax geen misstap. Zoals gebruikelijk blikt FCUpdate.nl daags na het Eredivisie-weekend terug op de negen gespeelde wedstrijden. Welke zaken vielen op? In onze wekelijkse rubriek ErediVisie passeren alle opvallende zaken weer de revue.

Wedstrijden

Antalyaspor - Fenerbahçe (18.00 uur)

Het kerstreces is voor bijna alle voetballers begonnen, alleen in Turkije staan er nog wat duels op de rol. Zo komt bijvoorbeeld Fenerbahçe in actie, voor de laatste keer voor de winterstop. Een belangrijk duel met Antalyaspor, waar een goed resultaat nodig is onder de degradatiestreep weg te komen. In de beker werd afgelopen week de eerste zege onder Ersun Yanal geboekt: krijgt dat een goed vervolg?

Voetbal op tv

20.30 uur: Voetbal Inside, Veronica, talkshow over het afgelopen voetbalweekend

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen