Spoorboekje: de laatste bekerwedstrijden van de achtste finale

20 december 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 20 december.

Wedstrijden

Giresunspor - Fenerbahçe (18.30 uur)

Het debuut van Ersun Yanal liep dankzij Lennart Thy afgelopen weekend uit op een teleurstelling en dus wil de opvolger van Erwin Koeman ongetwijfeld zijn eerste wedstrijd winnen als manager van Fener. Dat is overigens niet eens per se nodig om de volgende ronde te halen, aangezien het heenduel met 0-1 werd gewonnen. Maar tegen het nietige Giresunspor wordt niet anders dan een overwinning verwacht. 

Kozakken Boys - Vitesse (18.30 uur)

Na het echec van vorig jaar in de KNVB Beker zijn de Arnhemmers gebrand op weer een goede prestatie en als er niks geks gebeurt, dan gaat de ploeg van Leonid Slutsky zich in elk geval bij de laatste acht melden. De coach liet al weten dat hij amper gaat rouleren, dus dan kan er toch vrijwel niks misgaan voor Vitesse? Aan de andere kant won Kozakken de laatste jaren van onder andere Almere City, De Graafschap, Helmond Sport en bijna van AZ...

Feyenoord - FC Utrecht (20.45 uur)

Speelt Feyenoord nog echt ergens voor na donderdagavond of niet? Dat is een van de dingen die op het spel staat als Dick Advocaat terugkeert in De Kuip. De ervaren oefenmeester heeft met de Domstedelingen een uitstekende reeks neergezet, maar heeft met Feyenoord en Ajax nog een bijzonder zwaar programma voor de winterstop.

Voetbal op tv

18.30 uur: Kozakken Boys - Vitesse, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de KNVB Beker

20.45 uur: Feyenoord - FC Utrecht, FOX, live verslag van het duel in de KNVB Beker

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen