Gisteren gemist: Liverpool loopt weer uit, winst Kluivert en Keizer

30 december 2018, 00:30   Bijgewerkt: 29 december 2018, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 29 december.

Liverpool kent geen genade met Arsenal en sluit in stijl 2018 af

Liverpool heeft het kalenderjaar 2018 in stijl afgesloten. De ploeg van Jürgen Klopp kende geen enkele genade met Arsenal en maakte de verhoudingen in de Premier League nog maar eens duidelijk. Op dit moment zijn The Reds de beste en meest constante ploeg en gaan ze als terechte koploper het nieuwe jaar in. Roberto Firmino was zaterdagavond de grote man tegen Arsenal (5-1). Verder waren er ook zeges voor Brighton & Hove Albion ([a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343780/locadia-blij-en-trots-bij-brighton-wil-iedereen-bedanken/,_blank,dankzij Locadia]) en ging Tottenham Hotspur verrassend [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343770/liverpool-lacht-na-verlies-spurs-locadia-maakt-de-winnende/,_blank,onderuit]. 

Keizer wint cruciaal bekerduel doelpuntrijk dankzij Dost

Marcel Keizer heeft 2018 met Sporting Portugal afgesloten met een belangrijke bekerzege op Fereinse. Mede dankzij een doelpunt van Bas Dost pakte de formatie zaterdagavond de koppositie over van de opponent in de poule van de Taça da Liga. Zoals zo vaak onder Keizer ging dat met een flink aantal goals: ditmaal bleef de teller staan op vier (1-4).

Kluivert wint met AS Roma, Inter moeizaam langs Empoli

Justin Kluivert heeft zaterdagmiddag de eerste seizoenshelft in de Serie A met AS Roma goed afgesloten. De Nederlander had een basisplaats en won, zonder een hoofdrol te spelen, bij Parma. Nummer drie Internazionale volgde het voorbeeld van Juventus door met moeite te winnen bij laagvlieger Empoli. Verder waren er ook Nederlandse zeges voor Hans Hateboer (Atalanta Bergamo) en Bram Nuytinck en Hidde ter Avest (Udinese). Daarnaast wonnen Napoli en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343762/juventus-kruipt-ondanks-goals-ronaldo-door-oog-van-de-naald/,_blank,Juventus] moeizaam, terwijl Gennaro Gattuso met Milan ook weer eens [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343781/higuain-bezorgt-gattuso-meer-lucht-en-brengt-milan-de-zege/,_blank,won].

Gerrard draagt de overwinning op Celtic op aan de supporters

Rangers won voor het eerst sinds 2012 weer eens van aartsrivaal Celtic en dat zorgde voor veel emotie bij de supporters. Manager Steven Gerrard wilde de 1-0 overwinning dan ook opdragen aan de Rangers-fans. "Dit moment is helemaal voor de supporters, ze hebben de laatste jaren een hoop meegemaakt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen