Spoorboekje: laatste kans voor PSV, tops en flops CL-avond Ajax

28 november 2018, 07:00   Bijgewerkt: 27 november 2018, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 28 november.

Specials

Tops en flops

De missie is geslaagd: Ajax is door naar de knock-outfase van de Champions League. Zowel in Athene als bij de andere zeven groepswedstrijden gebeurde van alles. FCUpdate.nl zet de tops en flops van de avond op een rijtje.

Wedstrijden

Athletic de Bilbao - Huesca (20.45 uur)

Athletic de Bilbao maakt een zeer moeizaam seizoen door. De ploeg die de laatste jaren in de regel middenmotor was, hoopte dat vorig seizoen een uitzondering op de regel was. Maar dat lijkt niet het geval, want de club bungelt weer in de onderste regionen. In dat kader mag er zéker niet worden verloren van de hekkensluiter Huesca, anders komt er écht een crisis. De laatste en enige overwinning van het seizoen werd op de eerste speelronde geboekt...

PSV - FC Barcelona (21.00 uur)

D-Day in Eindhoven. Na woensdagavond heeft PSV óf nog een kans om zich te overwinteren in Europa of de focus kan na de uitschakeling in de KNVB Beker helemaal op de Eredivisie. Dat is waar de ploeg van Mark van Bommel tegen speelt. Daarnaast hoopt iedereen ongetwijfeld om een glimp op te vangen van Lionel Messi: staat de kleine Argentijn in de basis?

Paris Saint-Germain - Liverpool (21.00 uur)

Misschien wel het mooiste affiche van deze gehele Champions League-ronde en óók een van de belangrijkste. Want voor beide ploegen staat er bijzonder veel op het programma: Napoli en Liverpool hebben zes punten, PSG vijf met nog twee duels. The Reds verloren onverwacht van Rode Ster Belgrado en mogen daarom zéker niet verliezen in Parijs. PSG zal wellicht een punt koesteren met het duel in Servië nog in het vooruitzicht. 

Voetbal op tv

18.55 uur: Atlético Madrid - AS Monaco, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Borussia Dortmund - Club Brugge, Ziggo Sport Docu, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: PSV - FC Barcelona, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Tottenham Hotspur - Internazionale, Ziggo Sport Golf, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen