Spoorboekje: Interview met Ben Haverkort, Benfica in actie

22 november 2018, 07:00   Bijgewerkt: 21 november 2018, 23:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 22 november.

Specials

Interview Ben Haverkort

FC Emmen is met dertien punten uit twaalf duels toch een van de verrassingen in de Eredivisie, want hoewel ze vorig seizoen zevende werden in de Eerste Divisie, houden ze het hoofd vooralsnog mooi boven water. Dus ging FCUpdate.nl op bezoek in Drenthe en sprak ook met directeur Ben Haverkort. 

Wedstrijden

Benfica - Arouca (21.15 uur)

De enige ploeg die er nog voor kan zorgen dat Ajax niet overwintert in de Champions League, is Benifca. Als de Portugezen verliezen van Bayern München, is echter ook die kans verkeken. Voor het duel van komende dinsdag speelt Benfica alleen nog in de Taca de Portugal tegen Arouca. Het duel zal ongetwijfeld ook gevolgd worden in Amsterdam: met welke vorm en spelers reist Benfica af naar München.

Voetbal op tv

22.00 uur: Alles of Niets, FOX Sports 1, documentaire over het successeizoen 2007/2008 van NAC Breda

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, talkshow over de actualiteiten in het voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen