Hertog nam stokje van Keizer over, maar weet niet voor hoelang

27 november 2018, 09:08

Door het vertrek van Marcel Keizer bij Al-Jazira staat Damien Hertog vooralsnog voor de groep. Hoewel de eerste resultaten van de coach, die met Keizer deze zomer meeging als assistent, goed zijn, weet de oud-profvoetballer niet of hij hoofdtrainer blijft.

Dat vertelt hij tegenover de NOS. Direct contact met eigenaar Sheikh Mansour, eveneens de eigenaar van Manchester City, heeft hij namelijk niet. Wel zijn de resultaten tot dusver goed: de ploeg doet namelijk mee om de titel. "Maar op voorhand was dat niet de doelstelling. We dachten zelf meer aan een plek bij de eerste vijf", legt hij uit.

Dus vervolgt Hertog de klus zonder Keizer en dat vindt hij zeker jammer. "Ik had een goed gevoel bij Marcel en dacht zeker dat hij mij verder zou kunnen brengen als trainer. Dat was een reden om met hem mee te gaan", aldus Hertog, die desondanks nog altijd geniet van zijn avontuur in de VAE. Ook het niveau valt hem niet tegen. "Ik denk dat we in het rechterrijtje van de Eredivisie mee zouden spelen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen