Gözübüyük fluit Feyenoord versus PSV, Nijhuis is de VAR

27 november 2018, 12:01

Serdar Gözübüyük heeft zondagmiddag de leiding over de topper tussen Feyenoord en PSV en hij wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten Charl Schaap en Jan de Vries. De VAR van dienst in De Kuip is de geblesseerde Bas Nijhuis, die vanuit Zeist meekijkt met assistentie van Patrick Langkamp. Ajax staat zondgmiddag in de Johan Cruijff ArenA tegen ADO Den Haag onder leiding van Pol van Boekel.

Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Allard Lindhout is de VAR in Amsterdam, terwjijl de arbiter een dag eerder in Alkmaar fluit: AZ versus Willem II. Björn Kuipers fluit het treffen tussen Heracles Almelo en VVV-Venlo, terwijl Danny Makkelie zich mag ontfermen over de 'degradatiekraker' tussen FC Groningen en NAC Breda.

Ook in de Eerste Divisie zijn de aanstellingen bekend. Achterhoeker Rob Dieperink fluit vrijdagavond het duel tussen Sparta Rotterdam en Helmond Sport, Go Ahead Eagles heeft tegen Jong PSV te maken met Alex Bos, terwijl Marc Nagtegaal is aangesteld voor het treffen tussen FC Den Bosch en Jong FC Utrecht.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen