Van Bronckhorst eist dat Feyenoord gelooft in zege op Ajax

26 oktober 2018, 14:50   Bijgewerkt: 26 oktober 2018, 14:57

Giovanni van Bronckhorst gelooft zeker in een goed resultaat in Amsterdam tegen Ajax komend weekend. Hoewel Feyenoord door de meesten wordt gezien als grote underdog voor het onderlinge treffen, houdt de oefenmeester van Feyenoord zeker hoop. "Het geloof is er in de groep. Als je wint, ga je over Ajax heen", weet hij.

Tijdens de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond, keek de coach vooruit op De Klassieker. "We hebben er vertrouwen in, het gevoel is goed", begon hij opgewekt. "Je moet daarheen gaan om de wedstrijd te winnen. Daar zijn we toe in staat. Aan de bal moeten wij iets brengen en als Ajax de bal heeft, moeten wij zorgen dat ze niet in het spel komen."

Dat vertrouwen is mede gebaseerd op het feit dat Steven Berghuis, hij viel vorige week nog lichtgeblesseerd uit, gewoon van de partij is in Amsterdam, evenals Yassin Ayoub. Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps zijn wel nog altijd afwezig bij de Rotterdammers. De voetballers die wel op het veld staan, moeten iets extra's brengen, vindt Gio.

"Ik heb veel Klassiekers mogen spelen, in het binnen- en buitenland. Dat blijft speciaal. Het is meer dan drie punten pakken", weet hij uit ervaring. Al zijn die drie punten op de ranglijst ook meer dan welkom. "Ajax en Feyenoord moeten allebei winnen om bij te blijven bij PSV. Dus ook daarom belangrijk dat wij zondag winnen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen