Spoorboekje: terugblikken op PSV en mooie affiches in EL

25 oktober 2018, 12:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 25 oktober.

Specials

Tops en flops

PSV had het zwaar in eigen huis tegen Tottenham Hotspur, maar sleepte door een spectaculaire slotfase een punt uit het vuur. Er viel zowel in positieve als negatieve zin genoeg op in Eindhoven, maar ook bij de andere zeven Champions League-wedstrijden. FCUpdate.nl zet de tops en flops van de avond op een rijtje.

Bij PSV wordt het puntje tegen Tottenham gekoesterd

Een puntje tegen Tottenham Hotspur was woensdag het hoogst haalbare, besefte PSV na afloop. Vooral in de tweede helft werd de thuisploeg overlopen door de Engelsen. Hugo Lloris hielp PSV met zijn rode kaart terug in de wedstrijd. Bovenal blies hij de hoop van PSV op Europese overwintering nieuw leven in. FCUpdate.nl verzamelde reacties in de mixed zone van het Philips Stadion.

Wedstrijden

Ruben Kazan - Dinamo Moskou (18.00 uur)

Naast al het Europa League-geweld wordt er ook in Rusland nog een aardige partij afgewerkt. In de Russische beker spelen twee van oudsher grootmachten tegenover elkaar. Hoewel ze in de Russische competitie ietwat tegenvallen, blijft het een prima alternatief op de avond, waarop verder alleen Europa League-voetbal te zien is.

Anderlecht - Fenerbahce (18.55 uur)

In de Turkse Süperlig gaat het nog niet zeker niet naar behoren voor Phillip Cocu, maar in de Europa League ligt er nog wel perspectief om te overleven. Na twee duels staat de teller op drie punten en daarmee doet alleen Dinamo Zagreb het beter. Als de ploeg van Cocu ook in België een goed resultaat kan behalen, is er in elk geval weer een klein beetje tot optimisme voor de tweede competitie van Europa.

SS Lazio - Olympique Marseille (21.00 uur)

Kevin Strootman keert voor even terug in de stad waar hij vijf jaar heeft gevoetbald. De 28-jarige middenvelder neemt het met Olympique Marseille op tegen SS Lazio, de aartsrivaal van zijn oude club AS Roma. Een belangrijk duel voor de Fransen, want zij hebben een zege nodig om uitzicht te houden op de volgende ronde in de loodzware poule. Olympique Marseille veroverde in de eerste twee wedstrijden één punt en kan wel een succesje gebruiken. 

Voetbal op tv

18.55 uur: Anderlecht - Fenerbahce, Canvas, live verslag van het Europa League-duel

18.55 uur: Sporting Portugal - Arsenal, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

18.55 uur: AC Milan - Real Betis, FOX Sports 2, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Chelsea - FC BATE Borisov, FOX Sports 2, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Besiktas - RC Genk, Canvas, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Olympique Marseille - SS Lazio, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen