Spoorboekje: bekerprogramma van start in binnen- en buitenland

30 oktober 2018, 15:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 30 oktober.

Nieuws

Start van bekerweek 

Niet alleen in Nederland staat er een bekerweek op het programma, ook in onder andere Duitsland, Spanje, Engeland, Portugal en Griekenland staan er weer bekerduels op het programma. En waar er gespeeld wordt voor de beker, zijn ook altijd verrassingen te noteren. Welke grote ploegen vliegen er al in deze fase van het bekertoernooi uit?

Wedstrijden

PSV - RKC Waalwijk (18.30 uur)

Kan PSV de goede vorm van de Eredivisie doortrekken naar het bekertoernooi? Dat is de vraag waar we dinsdagavond een antwoord op krijgen. De ploeg van Mark van Bommel wil voor het eerst in jaren weer eens de finale halen in de KNVB Beker en dan moet het in elk geval afrekenen met de laagvlieger uit de Eerste Divisie. Of de coach veel gaat rouleren, liet hij in het midden.

Rödinghausen - Bayern München (20.45 uur)

Voor de spelers van Rödinghausen de wedstrijd van hun leven, voor die van Bayern München is het bekerduel met de club uit de Regionalliga West (vierde niveau) niet meer dan een tussendoortje. Na een moeilijke periode toont Der Rekordmeister voorzichtig tekenen van herstel. De ingezette lijn wil Bayern doorzetten, al doet trainer Niko Kovac geen beroep op een aantal grote namen. Onder meer Arjen Robben Maar ook zonder hen is Bayern verplicht de derde ronde van de DFB Pokal te bereiken.

De Graafschap - PEC Zwolle (20.45 uur)

De Superboeren kenden een geweldige weekend door Excelsior met 4-1 te verslaan, maar ook de formatie van John van 't Schip groeit met de week in de Eredivisie. Voor beide teams komt het onderonsje op een gustig moment, toch zal een van hen uit het bekertoernooi gaan. Welke ploeg gaat zich melden in de koker voor de volgende ronde?

Voetbal op tv

18.30 uur: PSV - RKC Waalwijk, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de KNVB Beker

20.30 uur: Club Brugge - KV Oostende, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van duel uit Belgische competitie

20.45 uur: SV Rödinghausen - Bayern München, ARD, live verslag van het duel in de KNVB Beker

20.45 uur: De Graafschap - PEC Zwolle, FOX Sports 1 - live verslag van het duel in de KNVB Beker

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen