PSV O19 geeft in slotseconde de zege weg tegen Tottenham

24 oktober 2018, 15:57

PSV Onder 19 jaar heeft de ploeg van Mark van Bommel niet helemaal het juiste voorbeeld gegeven voor het Champions League-duel van de Eindhovenaren tegen Tottenham Hotspur woensdagavond. Tegen de leeftijdsgenoten van de Engelse club gaf de formatie van Ruud van Nistelrooy in de slotseconde nog een zege uit handen. Jaden Brown bezorgden de gasten een terecht punt tegen PSV (2-2), dat Michal Sadilek zag uitvallen en Joël Piroe en Mohammed Ihattaren scoren.

Na acht minuten kregen de Eindhovenaren de eerste forse domper te verwerken, toen aanvoerder Sadilek geblesseerd naar de kant moest. Met vervanger Mathias Kjolo binnen de lijnen ging het echter uitstekend. Na een kwartier voetballen kwam PSV namelijk op voorsprong, dankzij een heerlijke goal van Piroe. Op slag van rust maakte Ihattaren ook meteen PSV's tweede.

Dus hebben de mannen van Van Bommel alleen voor de rust een uitstekend voorbeeld gekregen. Door de remise stijgt PSV in elk geval voor even naar de eerste plaats in Groep B, zij het met evenveel punten als FC Barcelona. Zij spelen later woensdagmiddag nog wel tegen Internazionale, de nummer vier uit de poule.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen