Kemkers: "Ik ben nog niet klaar met voetbal, zeker niet"

29 oktober 2018, 13:30

Gerard Kemkers vertrok dit jaar bij FC Groningen en de samenwerking met de Eredivisionist werd van beide kanten niet wat men er van had gehoopt, toch is de schaatscoach nog niet klaar in de voetballerij. Hij denkt dat er nog veel winst te behalen valt in de opleiding van diverse voetbalclubs en wil daaraan nog graag zijn steentje bijdragen in de toekomst.

"Mensen zullen het een slecht huwelijk noemen, maar ik ben nog niet klaar met voetbal, zeker niet", vertelde Kemkers tegenover De Telegraaf. "Ik heb bij FC Groningen een visie ontwikkeld en zie enorme kansen om, als aanjager op organisatorisch gebied, talenten en trainers beter te maken."

Dat de club momenteel in nood verkeert, doet hem overigens ook pijn. "Ik ben de afgelopen jaren betrokken geweest bij de club en bovendien een kind van de regio, dan is het pijnlijk om te zien hoe het nu gaat. Dat gun je niemand", aldus de man die betrokken wordt bij de nieuwe schaatsploeg TalentNED. "Deze situatie kun je ook omdraaien en tot een kans maken. Ik heb alle vertrouwen dat FC Groningen hier uit gaat komen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen