Seedorf ziet captain Moukandjo stoppen nadat hij hem passeerde

24 september 2018, 08:09

Clarence Seedorf is nog niet zo lang bondscoach in Kameroen, maar heeft alweer een volgende tegenvaller moeten incasseren. Benjamin Moukandjo, in 2017 nog aanvoerder toen hij met zijn land de Afrika Cup won, heeft besloten om per direct een punt te zetten achter zijn loopbaan als international. Uitspraken van de Nederlandse bondscoach zijn de directe aanleiding van deze keuze.

"Ik vond de uitspraken van Clarence Seedorf erg zuur en oneerlijk. Ik was aanvoerder van de ploeg, maar heb nooit een belletje gehad van hem", aldus de 29-jarige voetballer, die niet werd opgeroepen omdat hij China speelt. "Goede jonge spelers voetballen niet in China of in Azië", liet bondscoach Seedorf destijds weten over die keuze.

"De bondscoach had mij moeten beoordelen door te kijken naar mijn prestaties op het veld. Niet zomaar om mij er buiten te laten", vindt Moukandjo, die zijn land overigens wel het allerbeste wenst de komende jaren. "Ik hoop dat ze de Afrika Cup winnen."

Seedorf, die Patrick Kluivert als assistent heeft, bleef bij zijn debuut steken op een gelijkspel tegen het nietige Comoren (1-1).

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen