Spoorboekje: belangrijkste geruchten op een rij, PSV oefent

28 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 27 juli 2018, 22:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 28 juli.

Specials

Transferweekje

De transfermarkt is weer geopend en dus gaan de geruchten op volle toeren. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien, maar het ene gerucht is uiteraard serieuzer dan de ander. Daarom heeft FCUpdate.nl de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' gelanceerd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

NAC Breda - Excelsior (14.30 uur)

Een leuk oefenpotje voor Mitchell van der Gaag. De oefenmeester staat met zijn nieuwe ploeg tegenover zijn oude werkgever. En waar de coach van NAC Breda nog geen eerste keeper heeft, zijn ze op Kralingen juist nog dringend op zoek naar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335857/messaoud-excelsior-heeft-snel-een-nieuwe-spits-nodig/,_blank,aanvallers]. Genoeg interessants om op te letten tijdens het onderlinge treffen, dus. 

Kortrijk - Anderlecht (18.00 uur)

In de Eredivisie zijn de laatste duels in de voorbereiding in volle gang, maar elders in Europa wordt de competitie alweer afgetrapt. Bijvoorbeeld in Rusland en België, waar Standard Luik gisteren de seizoensopener won van AA Gent. Titelfavoriet Anderlecht neemt het vanavond op tegen Kortrijk en moet dit seizoen op jacht naar eerherstel. Afgelopen seizoen werden ze geen kampioen in België dat moet komend jaar natuurlijk weer anders. 

PSV - Valencia (19.00 uur)

De voorbereiding van PSV gaat de laatste weken alleraardigst: Mark van Bommel heeft zijn draai al snel gevonden zo lijkt het. De vraag is hoe dat tegen het grote Valencia gaat zijn en dan is ook de vraag of Hirving Lozano zijn rentree gaat maken bij de Eindhovenaren. Vooralsnog maakt zijn vervanger Donyell Malen weliswaar een uitstekende indruk: met de WK-ganger is Van Bommel natuurlijk altijd blij. 

Voetbal op tv

13.25 uur: Arsenal - PSG, FOX Sports 4 - live verslag van duel om International Champions Cup

15.00 uur: Open dag Ajax, FOX Sports 1 - verslag van de open dag van Ajax

17.55 uur: Kortrijk - Anderlecht, Ziggo Sport Select - live verslag van competitieduel uit België

18.55 uur: Olympique Lyon - VfL Wolfsburg, FOX Sports 4 - live verslag van oefenduel

18.55 uur: Benfica - Juventus, FOX Sports 6 - live verslag van duel om International Champions Cup

19.00 uur: PSV - Valencia, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

19.55 uur: Chelsea - Internazionale, FOX Sports 5 - live verslag van duel om International Champions Cup

22.55 uur: Manchester United - Liverpool, FOX Sports 4 - live verslag van duel om International Champions Cup

00.55 uur: Bayern München - Manchester City, FOX Sports 4 - live verslag van duel om international Champions Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen