Ajax ontvangt Sturm Graz in uitverkochte Johan Cruijff Arena

24 juli 2018, 10:20

Ajax speelt woensdagavond in de voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Hoewel de vakanties in volle gang zijn in Nederland, zijn er weer ruim vijftigduizend supporters die naar de hoofstad van Nederland komen om de formatie van Erik ten Hag te ondersteunen. 

Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. De harde kern van Ajax deed eerder al het verzoek om in het rood-wit naar de Johan Cruijff Arena te komen. Ook zijn tijdens de wedstrijd het meenemen van flesjes water toegestaan vanwege de hitte. Ook blijven de deuren open, om te zorgen voor voldoende frisse lucht voor de supporters.

Ajax heeft de steun in de voorronde van het miljardenbal hard nodig. Niet alleen ging het de laatste zeven seizoenen fout voor Nederlandse clubs in de voorronde van het miljardenbal, ook beleeft Ajax nog geen geweldige voorbereiding. Van onder andere Walsall (0-2), Anderlecht (1-3), FC Nordsjaelland (1-2) en Preußen Munster (3-1) werd verloren. Voor het cruciale thuisduel met Sturm Graz is de inzetbaarheid van Daley Blind, Dusan Tadic en WK-gangers Hakim Ziyech en Kasper Dolberg zeer twijfelachtig.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen