Gisteren gemist: Van de Sanden wint CL, Defour stopt bij België

25 mei 2018, 09:22

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 24 mei.

Van de Sanden bezorgt Lyon met drie assists Champions League

Shanice van de Sanden heeft met Olympique Lyon de Champions League van de vrouwen gewonnen tegen koste van VfL Wolfsburg. Hoewel de Oranje-international donderdagavond pas in de verlenging binnen de lijnen kwam, speelde ze met drie assists wel een sleutelrol in de 1-4 overwinning. Invalster Camille Abily maakte na 115 minuten spelen de allesbeslissende vierde goal van de Fransen in de eindstrijd, die pas in de verlenging écht leuk werd.

Real Sociedad stelt Garitano aan als nieuwe hoofdcoach

Real Sociedad heeft Asier Garitano aangesteld als nieuwe hoofdcoach voor komend seizoen. De trainer, die na vijf succesvolle jaren deze zomer vertrekt bij Leganés, tekent een contract tot en met 2021 in Andalusië. Dat maakt de Spaanse club via de officiële kanalen bekend.

De Belg Defour zet een punt achter interlandloopbaan

Steven Defour heeft een punt gezet achter zijn loopbaan als Belgisch international. De middenvelder wil zich richten op zijn carrière als clubspeler, mede door de zware blessures van de laatste jaren. De dertigjarige voetballer kwam uiteindelijk tot 52 interlands, waarin hij tweemaal scoorde.

Ajax Vrouwen ziet Van Dongen vertrekken naar Real Betis Sevilla

Ajax-speelster Merel van Dongen heeft een mooie transfer verdiend: de international van Oranje verdedigt komend seizoen de kleuren van het Spaanse Real Betis Sevilla. In totaal speelde ze 3,5 jaar in Amsterdam.

Löw schat kansen Neuer positief: "Als hij fit is, gaat hij mee"

Keeper Manuel Neuer is vermoedelijk fit genoeg om in actie te komen op het WK in Rusland deze zomer. Toch is het nog even de vraag of bondscoach Joachim Löw ook daadwerkelijk een beroep op hem doet: met Marc-André ter Stegen heeft de bondscoach van Duitsland namelijk een uitstekend initiatief in huis. Er is nog niet gekozen.

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen