Gisteren gemist: nog geen JL-titel, Memphis wint, Seedorf gelijk

21 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 20 april 2018, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 20 april.

Ontknoping Jupiler League uitgesteld na winst volledige topdrie

Jong Ajax, Fortuna Sittard en NEC hebben in de strijd om de titel geen fout gemaakt: alle drie de ploegen wonnen. Jong Ajax deed dat op bezoek bij FC Volendam: 1-2. Fortuna Sittard zegevierde in Utrecht (0-1) en NEC won in eigen huis van Jong AZ (2-0). Daardoor vindt volgende week zaterdag de ontknoping plaats in de Jupiler League. 

Memphis opnieuw belangrijk voor Lyon bij zege op Dijon

Memphis Depay was vrijdagavond wederom erg belangrijk voor Olympique Lyon. De treffer van de Nederlander, die al naar vier minuten viel, bleek van grote waarde tegen de Ligue 1-middenmoter Dijon, met wie de formatie van Memphis behoorlijk veel moeite had. Desondanks viel de score nog groot uit: 2-5.

Seedorf schiet weinig op met remise tegen Leganés

Clarence Seedorf is met Deportivo La Coruna weinig opgeschoten met het gelijke spel tegen Leganés van vrijdagavond. Door de late overwinning van Levante op Málaga was de formatie van de Nederlander min of meer verplicht op te winnen, maar slaagde daar niet in. In Butarque werd negentig minuten niet gescoord.

Excelsior-verdediger Massop transfervrij naar Waasland-Beveren

Milan Massop vervolgt zijn loopbaan na dit seizoen bij het Belgische Waasland-Beveren. De transfervrije verdediger tekent een contract voor drie seizoenen bij de middenmoter in de Belgische Jupiler Pro League. Dat staat te lezen op de officiële website van zijn nieuwe werkgever.

Espanyol ontslaat trainer Sanchez Flores en de sportief directeur Lardin

Espanyol heeft vrijdag afscheid genomen van trainer Quique Sanchez Flores. Na een reeks van vijf duels waarin niet werd gewonnen, is de oefenmeester ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten in de Spaanse competitie. Dat meldt de club uit Barcelona via de officiële kanalen. Ook de sportief directeur moet eraan geloven.

Ajax vrouwen grijpen de kop na laat doelpunt Van Lunteren

Ajax heeft de koppositie in de Eredivisie vrouwen vrijdagavond overgenomen van FC Twente. De Tukkers kwamen op bezoek in Amsterdam tot tweemaal knap terug van een voorsprong, maar uiteindelijk ging de thuisploeg er toch met de overwinning vandoor (3-2). Verder kwam PSV niet verder dan een gelijkspel tegen PEC Zwolle.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen