Advocaat is op zijn hoede, ook voor de reserves van Feyenoord

27 april 2018, 15:00

Dick Advocaat hoopt dat Sparta Rotterdam ook buiten het eigen Kasteel eens laat zien dat het goed kan voetballen. In uitduels wil het namelijk nog niet echt vlotten voor de Rotterdammers en daar moet volgens de ervaren coach op bezoek in De Kuip bij Feyenoord maar eens verandering in komen.

"Thuis doen we het goed, uit niet. Daar moet verandering in komen", vond de coach tijdens het wekelijkse persmoment in aanloop naar de derby met Feyenoord tegenover RTV Rijnmond. "Feyenoord wil natuurlijk ook winnen, ook al spelen ze niet met de sterkste elf. Dat hebben we wel tegen Willem II gezien." Van Bronckhorst liet weten te gaan rouleren tegen Sparta.

Net als met Feyenoord, is Advocaat ook niet bezig met de resultaten op de andere velden van FC Twente en Roda JC. "Na afloop horen we het wel en dan zullen we zien wat er op de laatste speeldag nog kan en moet. Is Twente er dan al uit en is er een mogelijkheid om ons definitief veilig te spelen", liet de trainer de mogelijkheden nog open.

Of er spelers, die op scherp staan of met het risico op blessures, gespaard gaan worden voor het duel met Heracles Almelo van komende week, liet de ervaren coach niet los. In elk geval zijn Roy Kortsmit, Soufyan Ahannach, Janne Saksela en Mark Veenhoven niet van de partij in De Kuip vanwege blessures.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen