Willem II accepteert voorstel niet: "Willen daders straffen"

28 februari 2018, 12:49

Willem II is niet akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de KNVB, waarin de straf van een boete van 7500 en een thuiswedstrijd waarin de vakken A, B en C (de Kingside) leeg moesten blijven, stond. De Tilburgers willen de daders straffen en niet alle trouwe seizoenkaarthouders in de desbetreffende vakken.

Dat laat het weten op de clubsite. "Wij zijn absoluut tegen het meenemen, afsteken en gooien van vuurwerk. De veiligheid van onze eigen supporters en onze gasten mag daardoor zeker niet in gevaar gebracht worden", aldus algemeen directeur Berry van Gool op de clubsite. "Wij gaan een eventuele geldboete op de daders verhalen, omdat wij hén willen straffen en niet de 2500 supporters op de Kingside die hier niets mee te maken hebben. Zij steunen de club namelijk wél op positieve wijze. Daarom gaan wij niet akkoord met dit voorstel."

De straf werd opgelegd na ongeregeldheden op het veld na de wedstrijd tegen NAC Breda. Er werd onder meer vuurwerk richting de spelers van de rivaal gegooid. De Tilburgers lieten na die wedstrijd al direct weten de daders op te willen sporen. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen