Van den Brom vreesde even dat het bij 1-1 zou blijven

24 februari 2018, 22:15

AZ domineerde zaterdag de thuiswedstrijd tegen Sparta, toch stond het lang 1-1. Op een gegeven moment begon coach John van den Brom zelfs te vrezen dat het daarbij zou blijven. In de slotfase tekende Oussama Idrissi alsnog voor de verdiende 2-1.

"Eerlijk gezegd wel", reageerde Van den Brom na afloop bij de NOS op de vraag of hij vreesde dat winnen niet meer ging lukken. "Na die kans van Wout (Weghorst, red.), die tegen de voet van de keeper schiet, denk je: het zal toch niet, in een wedstrijd waarin je zo dominant bent, zoveel balbezit hebt, zoveel kansen creëert - zestien stuks. Gelukkig hadden we Oussama nog met een individuele actie. Op het juiste moment scoort hij de winnende goal. Ontlading."

Sparta was dit seizoen niet bepaald de eerste ploeg die ervoor koos om zich in de uitwedstrijd tegen AZ in te graven. "Dat is hun goed recht", reageerde Van den Brom sportief. "Ik kan niets aan de tegenstander doen. Dat is ook niet belangrijk. Wij moeten te allen tijde in staat zijn om er zo'n wedstrijd als vanavond tegenover te zetten."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen