Vernieuwd jeugdcomplex van PSV wordt mooier en functioneler

28 februari 2018, 08:26

PSV is begonnen aan de bouw van een nieuw trainingscomplex en dat moet de Eindhovenaren helpen in de stap naar nog meer professionalisme. De eerste steen werd afgelopen zaterdag gelegd en stiekem kijken ze op De Herdgang al naar 2019, als het geheel af moet zijn.

"Het was al mooi en het wordt nog veel mooier en functioneler", aldus hoofd jeugdopleidingen Pascal Jansen in het Eindhovens Dagblad. "Dat betekent zeker niet dat we spelers het idee willen geven dat ze er al zijn, integendeel. Het moet een aansporing zijn om er nog harder tegenaan te gaan. Een extra stimulans om met training en toewijding de top van Nederland te kunnen halen. Ze hebben allemaal talent en het kan bij PSV, waar we zoveel mogelijk spelers naar de A-selectie willen laten doorstromen."

De laatste jaren komen er bij PSV al steeds meer spelers uit de eigen opleiding door. Dat moeten er met de verbouwing nog meer worden. Jansen: "Mannen als bijvoorbeeld Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix en eerder ook Memphis zijn natuurlijk al voorbeelden hoe een goed traject bij PSV kan lopen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen